- -
UPV
 
Inicio UPV :: Borsa de voluntariat social de la UPV
birretes
Registre

Borsa de voluntariat social de la UPV

La Borsa de Voluntariat Social UPV s'ha creat amb la idea que l'alumnat, Alumni i el personal de la universitat, puga inscriure's en accions de voluntariat social amb la finalitat de participar en les campanyes o activitats plantejades, i que siguen més idònies amb les seues afinitats.

El seu objectiu principal, és articular i organitzar eficaçment totes i quantes activitats s'emprenguen per a la sensibilització, formació i promoció de valors i actituds, centrats en la solidaritat i el compromís social, en el cas de l'alumnat, convalidar per crèdits, aconseguint amb açò un curriculum acadèmic i social importants.

A les accions pròpies del Vicerectorat, s'afegeixen unes altres en col·laboració amb institucions externes, escoles, departaments, delegació central d'alumnes i altres serveis de la UPV.

Totes les activitats de voluntariat que realitze l'alumnat tenen la ponderació d'hores/crèdits, segons la següent relació hores / crèdits: Grau: 30 hores/1 crèdit. Cicle: 20 hores/1 crèdit.

AVISO
Formulari de registre
Serà redirigit a la INTRANET de la Universitat Politècnica de València per a identificar-se i registrar-se com a voluntari.
Registrar-se/Consultar
Calendari del voluntariat
Aquest calendari romandrà obert als canvis que puguen produir-se al llarg del curs acadèmic.
 Calendari 2017-2018

La gestió de la borsa la farà el mateix Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació i Esport


Important: Solament podran sol·licitar certificat de reconeixement de crèdits si s'han completat almenys les hores equivalents a 0’5 crèdits (10 h per a llicenciatura i 15 h per a grau) i s'ha realitzat el curs bàsic de voluntariat social impartit pel Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació. Per a qualsevol incidència tècnica, comentari o canvi, envieu un correu electrònic a accionsocial@upv.es.

Per seguretat, si utilitzeu un ordinador d'ús públic, tanqueu totes les finestres del navegador una vegada hàgeu acabat el registre.

Tornar a l'inici

EMAS upv